Musik, underlægningsmusik, lyddesign, lydlogo

Undervisning

Har du også lyst til at lære, hvordan du bruger computeren som instrument eller indspilningsværktøj, så tilbyder blaalyd også en række undervisningsforløb.

Jeg har siden 2007 undervist både børn og voksne i klaver, guitar, musikhistorie og teori, og tilbyder nu også undervisning i musik- og lydproduktion.

Undervisningen vil tage udgangspunkt i dine behov, og vi kan enten arbejde i Pro Tools, Garageband, Audacity eller andre lignende indspilningsprogrammer. Der findes mange gratis programmer, som man sagtens kan begynde med, så det kræver ingen store investeringer at komme i gang.

Vi kan f.eks. arbejde med:

  • Programmets funktioner
  • Kompositionsteknikker
  • Indspilning
  • Mix
  • Brug af effekter
  • Lyddesign

Undervisningen vil foregå i mit studie i Hørning (tæt på Aarhus) eller via Skype. Jeg har også mulighed for at komme hjem til dig, hvis du foretrækker det.

Jeg er fleksibel i forhold til tid og struktur, så vi kan både aftale fra gang til gang, eller vi kan fastlægge et længerevarende forløb med klare mål for øje. Det er op til dig.

Send mig en mail på undervisning@blaalyd.dk så tager vi den derfra.

Jesper kom ud til os og gav os et kursus i alt vores lydudstyr og i efterredigering. Det hele foregik i et meget pædagogisk tempo, så alle kunne være med uanset niveau. Efterfølgende modtog vi også et PDF opslagsværk med de vigtigste pointer fra kurset. Vi kan varmt anbefale, hvis man som os går og ikke helt ved hvad de forskellige knapper på mixeren gør, så er han den rette til at lære en det”. T-Radioen

Vi var meget glade for den grundige gennemgang Jesper gav os i efterbehandling af lyd. Jesper var tilmed sød at efterleve vores ønske om at få undervisning i to forskellige redigeringsprogrammer. Ved kursusdagens afslutning var vi fyldt til randen med gode tips og tricks, så vi har været virkelig glade for den tilsendte PDF med tips og tricks til programmerne, når vi havde brug for at læse op på noget”. – Maria Mølgaard Bjørn/Viborg Bibliotekerne (Kursus i Hindenburg og Audacity)

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.