Tonemester Aarhus, Lydredigering, lydmand

Tonemester

Jeg tager også ud som tonemester med microports og boomstang, så lyden til dine optagelser kan komme sikkert i hus. Jeg har erfaring med både fiktion, reportage og reklamer, og jeg har bl.a. arbejdet for produktionsselskaberne Metronome, Strong Productions, M2-film og The Barn (ARLA).

Lyden vil selvfølgelig altid være mit hovedfokus, men jeg tager også hensyn til projektets øvrige elementer og visioner. Jeg er derfor en god samarbejdspartner, der altid vil få det optimale lydbillede ud af den givne situation. Det betyder selvfølgelig også, at jeg som tonemester altid optager med både microports og boom, så du kan være sikker på at få det hele med.

Både fagligt og socialt er Jesper Paakjær værdsat på vores produktioner, hvor han går grundigt og engageret til opgaven. Han arbejder selvstændigt, tænker forud og tilpasser sig forholdene, og jeg ser frem til yderligere samarbejde.” Mette Fyhn Christiansen,
Redaktionschef hos Metronome

Tonemester Aarhus, lydredigering, lydoptagelse

Tonemester med styr på tiden

Det er vigtigt for mig altid at møde velforberedt til en produktion. Derfor er mit udstyr altid gjort klar på forhånd, så lydudstyret ikke skal stjæle tid fra den overordnede plan. Det er min erfaring, at tidsplaner ofte kan skride på en produktion, og derfor vil jeg gøre alt hvad jeg kan, for at lyddelen ikke skal give anledning til bekymring. Det giver den bedste ro for både dit projekt og for mig.

Tonemester Aarhus, lydredigering, lydoptagelse

Udstyr

Hos Blaalyd skal kvaliteten være i orden. Derfor anvender jeg også kun udstyr fra de bedste brands såsom Sound Devices, Wisycom, Sennheiser, dpa, Schoeps og Sanken. Desuden har jeg også altid backup-udstyr med, hvis der imod alt forventning skulle være noget teknik, der svigter.

Eksempler

Postproduktion

Skulle du have brug for hjælp til postlyd, kan jeg også klare det. Det kan ofte være en fordel at benytte den samme person til at optage og bearbejde lyden, da tonemesteren allerede ved, hvad der er i kassen, og hvilke problemstillinger der evt. kan være. Du kan læse mere om, hvad jeg kan tilbyde i forhold til lydredigering og postproduktion her.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.