Musikbibliotek – færdiglavet musik klar til brug

Bruger du ofte underlægningsmusik i dine projekter?

Jeg laver musik inden for mange forskellige genre og stilarter. Når jeg komponerer, fokuserer jeg på at ramme en stemning, følelse eller filmgenre – f.eks. action, komedie, romantik osv.

Du kan lytte til 60 sekunders versioner af min musik her

Køb licens til musikken her

Dit eget bibliotek

Har du behov for at få specialkomponeret et lille bibliotek, som du kan anvende igen og igen i dine projekter, så laver jeg også meget gerne det til dig. Jeg kan skræddersy en pakke med underlæsningsmusik, som passer til dine behov, så du ikke skal bruge tid på at lede efter musik hver gang, du laver en ny film. På den måde sikrer du også et gennemgående sound, der er dit, og som skaber sammenhæng på tværs af dine projekter.

Case – Jesperhus

I 2022 blev jeg kontaktet af Jesperhus Feriecenter, der ønskede at få komponeret tre stykker underlægningsmusik med følgende krav:

  • Melodierne skulle tage udgangspunkt i deres egne sange, som de i forvejen anvendte
  • Musikken skulle ramme bestemte stemninger – mystik, eventyrlig, fjollet osv.
  • Der skulle laves forskellige versioner (Fuld længde, korte versioner, stems, afslutninger osv.)

Sidenhen har jeg leveret yderlige musikpakker til Jesperhus med udgangspunkt i flere af deres sange.

Som eksempel kan du her høre to versioner af Jesperhus’ populære børnesang Bedste venner

Bedste venner – Hide and sneaky version

Bedste Venner – Fjollet version

I Jesperhus laver vi børneunderholdning i form af bl.a. shows, film, podcast og musik. Vi har et stort katalog af børnesange, som Blaalyd har omarrangeret til filmmusik til brug i vores videoproduktion. Jesper leverer musikken, så vi selv kan sammensætte den efter behov afhængigt af hvilken stemning, der er påkrævet i filmen. Tidligere har vi brugt andet stockmusik fra nettet, men at vi nu har filmmusik baseret på vores egne temaer og sange, som børnene kender, har gjort vores underholdningsunivers i Jesperhus endnu mere sammenhængende – Jesper Pedersen Klindt, Leder af Storytelling i Jesperhus

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.